Om Meta Livs

Hem » Om oss

Bekvämlighet och trygghet i fokus

Meta Livs är inte en vanlig livsmedelsbutik. Vi är din lokala, obemannade butik som strävar efter att göra din shoppingupplevelse så enkel och trygg som möjligt. Vi är tillgängliga dygnet runt för att möta dina behov. Du behöver aldrig oroa dig för att komma fram till en stängd dörr eller att behöva stressa för att hinna med dagens ärenden.

Öppna enkelt med Bank-ID

Ditt mobila bank-ID är din nyckel till en enklare shoppingsupplevelse. Du låser upp butiken med ditt mobila Bank ID, genom att skanna en QR-kod belägen vid entré dörren. En notis dyker upp där du efterfrågas godkänna våran integrations policy sen att identifiera dig med Bank-ID för att kunna avancera vidare i processen. När väl identifieringsprocessen är godkänd, låses dörren upp och di kan gå in i din obemannade butiken.

Hitta hit

Kvalitet och säkerhet hand i hand

På Meta Livs går kvalitet och säkerhet hand i hand. Vi erbjuder inte bara ett brett sortiment av välkända märken, men också en trygg och säker shoppingmiljö.

I anslutning till QR-koden finns information om konsekvenserna vid eventuell stöld eller andra handlingar som kan skada butikens verksamhet. Kunden som identifierar sig förväntas se till att deras medföljande sällskap följer alla riktlinjer som är avsedda för att skapa en säker och trivsam miljö i butiken. Vid händelse av stöld polisanmäls förövaren, en faktura skickas för eventuella stulna varor och personen förhindras från att besöka vår obemannad butik.

I din obemannade butiken finns flertal kameror som täcker hela butiksytan och övervakas kontinuerligt i realtid (även inspelat vid vissa fall). En del kameror har analys funktion vilket kan upptäcka ovanliga händelse och meddela personal för din säkerhet. Tack vare avancerat bevakningsteknik och säkerhetsstruktur kan vi med tillfredsställelse konstatera att stölder idag är extremt sällsynta i våra butiker.

Butiken är utrustad med två porttelefoner den ena vid entré och den andra vid utcheckning, vilket göra att du kan komma i kontakt med personalen när som helt.

Så oavsett när du väljer att handla, kan du vara säker på att du får kvalitetsprodukter i en säker och tillförlitlig miljö.

Hitta hit

Kundinteraktion och anpassat sortiment

Dagligen tar vi emot önskemål från kunder angående specifika produkter som de föreslår att vi bör inkludera i vårt sortiment. Vi strävar alltid efter att ha en aktiv dialog med våra kunder för att skräddarsy vårt sortiment på bästa möjliga sätt. En gång i veckan finns vår personal även på plats i butiken för att samla in feedback och information för att förbättra köpupplevelsen samt för att besvara frågor.

Hitta hit